BAHAR

Dy të dashuruar i bashkon një kthesë e fatit, por, një tjetër grua vë në zbatim planin e saj djallëzor kur kupton sa shumë Demiri e dashuron Baharin, duke i vrarë të atin kësaj të fundit. Pas një aksidenti tragjik, Bahari humbet kujtesën dhe Ajsuni e detyron Demirin të martohet me të. Por, disa gjëra ndoshta i harron mendja, por i kujton zemra...

E HËNË - E PREMTE, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring