MOTRA IME E DASHUR

Nje familje e ëmbël dhe me shume dashuri do te na argëtojnë pafund me lojëra, këngë dhe detyrat e një familjeje. Bashkohuni dhe ju me botën unike të personazheve tanë të ëmbël, Tina, Mina, mami Lila, babi dhe maçoku Milo për të mos humbur aventurat plot jetë në serialin “Motra ime e dashur “.

ÇDO DITË, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring