ROMANCË NË DERËN NGJITUR

Familja Jëllmaz jep me qira papafingon, por, për qiramarrësit ka kritere të forta pranimi. Ateshi dhe Jasemini janë të dy pretendentë, por duhet të shtiren si të martuar që ta fitojnë shtëpinë. Ky rreng u hap të dyve shumë telashe, sidomos pasi njihen me Ajsenin dhe Demirin, motër e vëlla, dhe fillojnë të ushqejnë ndjenja për ta...

E HËNË - E PREMTE, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring