NË LUFTË PËR JETËN

Në përpjekje për të shpëtuar spitalin që e drejton prej vitesh nga falimentimi thuajse i sigurt, Vejseli mbledh pranë vetes një grup mjekësh të rinj, të cilët kanë qenë të gjithë ish-studentë dhe praktikantë të tij. Të ardhur nga sfonde të ndryshme jetësh personale, ata i bashkon një mision, të shpëtojnë jetë.

E HËNË - E PREMTE, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring