PËR TIM BIR (RTS)

Një histori ku dashuria dhe urrejtja, miqësia dhe armiqësia, e mira dhe e keqja, përjetohen deri në skaj. Pojraz Karajel, një ish-polic që u akuzua padrejtësisht për një krim që nuk e kishte kryer, humbi gjithçka dhe preku fundin. Teksa përpiqet të marrë mbrapsht djalin, ish-shefi i tij i propozon një mision, të infiltrohet në organizatën e Bahri Umanit dhe aty njihet me Aishegylin dhe shkëndijat mes tyre lindin me shikim të parë...

E HËNË - E PREMTE, ora:18:40, në


Programacioni sonte në Tring