DASHURI E PAFUND

Kemali është një djalë që jeton në një lagje të varfër. Nihani është një vajzë që vjen nga një familje e shtresës së lartë. Familja do që ta martojë Nihanin me Emirin, një djalë ambicioz, i cili vendos kushte mbi këtë martesë. Gjithçka do të ndryshojë kur Nihani dhe Kemali të bien në dashuri. Kësisoj fillon një luftë e heshtur mes Kemalit dhe Emirit për dashurinë e saj.

E HËNË - E PREMTE, ora:17:50, në


Programacioni sonte në Tring