Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Evita

Ky film ka në qendër jetën e Evita Duartes, aktores argjentinase që u martua me presidentin Huan Peron dhe u shndërrua në femrën më të dashur dhe të urryer të vendit të saj. Ndikimi i saj i madh politik dhe veprat e vazhdueshme të bamirësisë ngjallën përbuzje dhe frikë tek klasat ushtarake dhe ato të larta, por edhe dashuri dhe adhurim tek punëtorët dhe njerëzit e thjeshtë.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring