Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Mamma Mia 2

Pesë vite pas vdekjes së të ëmës, Sofi e shndërron shtëpinë e së ëmës në një hotel. Me rastin e inaugurimit, ajo fton dhe dy shoqet e ngushta të saj Tania dhe Rozi. Ndërkohë që dy baballarët e saj, Herri dhe Bill, nuk mund të marrin pjesë në inaugurim. Filmi tregon udhëtimin e Donës në fund të viteve 70 – të pas mbarimit të studimeve në Oksford. Ajo lë gjithçka për të jetuar në një ishull në Greqi. Për këtë përshkruan Parisin, ku njihet me Herrin. E më pas Billin. E që nga ai moment, për të nisin aventurat rreth një të ardhme plot surpriza.

E mërkurë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring