Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Arti i disenjimit

Ky është një cikël dokumentarësh që e hedh vështrimin përtej projekteve dhe kompjuterave në artin dhe shkencën e disenjimit, duke na prezantuar me disenjues të njohur nga çdo disiplinë, puna e të cilëve i ka dhënë formë botës tonë. Do të njiheni me punën e tyre duke nisur që nga disenjot e atleteve dhe ilustrimet, e deri tek disenjot e makinave më të famshme dhe ndërtesave me një vision të ri radikal dhe utopik.

Çdo të diel, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring