Qengji i vogël

Edhe pse të vegjël disa janë heronj ,ashtu si shoku ynë gazmor,plot jetë dhe superaktiv.Qengji i vogël me miqtë e tij plot situata të bukura dhe komike vjen çdo ditë në Tring Tring

Çdo ditë, ora:20:20, në


Programacioni sonte në Tring