Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Kur të happen sytë

Tania Mekuin ka punësuar një grup atropologësh për të gjetur një artefakt të lashtë që, nëse e gjejnë, do të ndalonte zhvillimet e Nik Batonit për ndërtimin e një qendre tregtare në pyllin e shenjtë në Kauai. Skuadra drejtohet nga çifti i antropologëve me eksperiencë, Helena dhe Dimitri, të shoqëruar nga dy studentë të diplomuar Zenderi e Hermaini.

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring