Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Pushime në Karaibe

Mario nuk i ka treguar së shoqes që ka falimentuar dhe kërkon të shesë shtëpinë e së bijës në Karaibe. Aty zbulon se e bija do të martohet me një më të moshuar se vetja dhe është kundër, por kur merr vesh pasurinë e tij, ndërron mendje dhe kërkon të përfitojë nga kjo martesë.

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring