Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Jeta e Çarli Çaplinit

Biografia e Çarli Çaplinit, kineastit të mrekullueshëm. Pamje që na njohin që me fëmijerinë e tij në Angli, e deri tek sukseset e mëpasshme në Amerikë, me punën dhe jetën e tij private. E teksa personazhet që ai shfaqte nëpër filmat e tij ishin plot jetë, vetë Çaplini ishte i përndjekur nga një botë boshe.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring