Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Dashuri e vërtetë

Një film biografik mbi jetën e shkrimtares britanike Xhejn Ostin, një prej figurave kryesore të letërsisë angleze. Natyra e saj rebele do të luftojë kundër martesave pa dashuri, duke thyer kështu dhe rregullat e familjes. Dashuria për avokatin irlandez do ta frymëzojë atë për krijmtarinë e mëvonshme.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring