Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Si femijet 2

Pas takimit me shokët e fëmijërisë para tre vitesh, Leni vendos që të kthehet në qytetin e tij të lindjes në mënyrë që të dalë me shokët e vjetër dhe fëmijët e tyre të shoqërohen me njëritjetrin. Por kur përballet me kaosin e jetës së përditshme, e kupton se çmenduria e ndjek nga pas.

E enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring