Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

E dua atë

Dunkan dhe Ani janë një çift prej 15 vitesh : ai është i marrosur pas një muzikanti, i cili është zhdukur nga skena, Taker Krou, ndërkohë që Ani është e fiksuar për të bërë një fëmijë. Kur Dunkan arrin të marrë një album të ndaluar të Krout, muzikanti hyn si pa dashje në jetët e tyre, duke i ngatërruar keq gjërat.

E hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring