Akademia mbreterore

Akademia Mbreterore karakterizohet nga personazhe të fortë dhe një histori tepër tërheqëse që rikthen përmes çelesit shumë prej përrallave më të famshme, të fokusuar tek aventurat e Rozes, një adoleshente mëse normale që ka mbi te gjitha dy pasione në jetë: përrallat dhe këpucët me ulje!

Çdo ditë, ora:19:05, në


Programacioni sonte në Tring