Labirinti

Një histori që nxjerr në pah komplotin e institucioneve të shquara gjermane dhe degëve të qeverisë për të mbuluar krimet e nazistëve gjatë Luftës së Dytë Botërore.

23 maj, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring