Përtej ligjit

Për të zbuluar një seri vrasjesh, një ish-detektiv policie rikthehet në botën kriminale të Bostonit dhe mundohet të vërë drejtësi.

23 maj, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring