Misteri I Rookford

Në vitin 1921 Anglia u rrënua nga humbja dhe pikëllimi i Luftës së Parë Botërore. Zbuluesja e mashtrimeve, Florens Kathkart, viziton një shkollë me konvikt për të shpjeguar shfaqjet e fantazmës së një djali.

26 Maj, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring