Zëri i arsyes

Këto janë aventurat dhe telashet e komedianit Jerry Seinfeld, një aktor komik i suksesshëm në NY, i cili ndaj jetën e tij frenetike me miqtë e tij duke e mbushur të përditshmen plot humor.

E hënë - E premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring