Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Një verë e paharrueshme në det

Agjenti i sigurimit Fabio Romano e sheh punën e tij të kërcënuar nga kriza. Kompania për të cilën punon është blerë nga një konkurrent tjetër dhe ka mbetur vetëm një vend për pozicionin e tij të punës. Për të fituar zemrën e presidentit të ri, Fabio pasi zbulon që këta të fundit janë me pushime në Sharm el Sheik, vendos të shkojë edhe ai, paçka se nuk e duron dot detin. Në këtë plazh të mrekullueshëm marrin jetë dhe situatat komike.

E enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring