E huaj- Sezoni 5

Të luftosh për familjen tënde. Kohë të rrezikshme po afrohen ndërsa revolucioni amerikan është gati të shpërthejë. Xhemi lufton për gjithçka ka krijuar, por dyzohet mes bashkëpunimit me britanikët dhe fshehtas me revolucionarët. Kleir përdor njohuritë e saj moderne duke ruajtur veten mos zbulohet. Briana dhe Roxher ribashkohen por fantazma e Stefan Bonet vazhdon t’i përndjekë. Një sezon plot aksion dhe romancë, ku besimi dhe dashuria mes Xhemit e Kleir do të jetë arma e tyre për të përballuar rreziqet e reja të dukshme dhe të padukshme.

Çdo të martë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring