Tinga Tinga

Tinga Tinga tregime fantastike plot ngjyra, karaktere dhe transformime ,të krijuara për botën e femijeve .Me Tinga Tingën do të mësojmë rreth origjinës së kafshëve nga i gjithë kontitneti Afrikan. Një botë magjike ku mund të fluturoni, këndoni vallëzoni vetem me Tinga Tingen.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring