Qyteti i legove

Qyteti i legove nje miniserial I cili na njeh me te gjitha elementet e perditshme qe hasim cdo dite si te krijojme një qytet plot me veprime, humor dhe bukuri,policia dhe zjarrfikësit,automjetet .Qyteti i legove na ndihmon ne imagjinaten dhe lojrat argetuese te femijeve.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring