Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Dasma në Bahamas

Valentina, vajzë nga Roma, bijë e një taksisti fiton një bursë studimi në Amerikë. Në kolegj njihet me Bobin dhe të dy bashkë vendosin të martohen, Dasmën e bëjnë në një nga hotelet më luksozë në Bahamas ku vijnë miqtë dhe familjarët më të afërt.

E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring