Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Kërcim së larti

16-vjeçarja Kelli braktis një program gjimnastike elitar në Amerikë dhe zhvendoset në Australi. Për të ndihmuar një shoqe të re dhe për t’ia treguar vendin një rivaleje të vjetër, duke qenë se një vajzë theu këmbën, Kelli rikthehet në garat e gjimnastikës. Ajo duhet të gjejë një mënyrë për të vazhduar përpara, ndërkohë që përpiqet të shlyejë gabimet e së kaluarës.

E premte, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring