Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Detektivi i xhuxhave

Kur Nomeo dhe Xhulieta mbërrijnë në qytet me miqtë dhe familjen e tyre, shqetësimi i tyre më i madh është që të bëjnë gati kopshtin për në pranverë. Megjithatë, ata shpejt zbulojnë se dikush po rrëmben xhuxhët e kopshteve në të gjithë Londrën. Zgjidhja e vetme është që të thërrasin Sherlok Nomsin, detektivin e famshëm dhe mbrojtësin e betuar të xhuxhëve të kopshtit. Xhuxhët tanë do të jenë të përfshirë në një aventurë argëtuese gjatë së cilës do të eksplorojnë një anë të pazbuluar të qytetit.

E shtunë, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring