Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Largësi vdekjeprurëse

Liam zgjohet nga një aksident me makinë pa kujtuar se cili është ai. Ndërsa ai bën rrugën e tij në qytet për të kërkuar ndihmë, e gjen vetën në mes të kufomave të vdekura, të gjitha me sy të çuditshëm dhe të zbehtë. Vlerësimi i parë i Liam është se një virus është i pranishëm në ajër, por shpejt zbulon të vërtetën e tmerrshme: kushdo që i afrohetvvdes menjëherë.

E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring