Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Drive it!

Nëse është e re dhe shkëlqen do ta gjeni në Drive IT, revista javore mbi makinat. Njihuni me risitë më të mëdha të tregut të automjeteve. Kur dhe cila makinë do të jetë e fundit në treg, cila makinë do t’ia vlejë paratë e shpenzuara dhe çfarë ka origjinale secila makinë e re që do dalë në shitje. Një vëzhgim nga afër i çdo detaji për të veçuar pikat e forta dhe të dobëta të çdo modeli për t‘ju dhënë një pasqyrë sa më të qartë të tregut të makinave në Evropë.

Çdo të diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring