Motra ime e dashur

Nje familje e ëmbël dhe me shume dashuri do te na argëtojnë pa fund me lojra, kenge dhe detyrat e nje familjeje. Bashkohuni dhe ju me boten unike te personazheve tanë te ëmbël,Tina ,Mina,mami Lila ,babi Dalip dhe maçokun Milo per te mos humbur aventurat plot jete ne serialin “Motra ime e dashur “.

Çdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring