Stambolli i pamëshirshëm

Aga Karaxhai është një sipërmarrës i suksesshëm, i cili ka marrë në ngarkim nipin e tij pas vdekjes së të vëllait. Por një tragjedi e papritur e shndërron atë në paraplegjik. E shoqja, Sheniz, e urren Nedimin se ai është i vetmi që mund të zbulojë një sekret dramatik të cilin ajo e fsheh me fanatizëm. Arsye për të cilën bën çmos ta përkeqësojë gjendjen e tij shëndetësore. Agai, duke parë gjendjen e dëshpëruar të nipit të tij, vendos që të gjejë një nuse për të. Por, në kushtet në të cilat ndodhet Nedimi, është e kuptueshme që martesa do të jetë një ujdi financiare. Pikërisht në këtë moment rruga e familjes Karaxhai kryqëzohet me atë të Seherit dhe fëmijëve të saj, të cilët me ardhjen e tyre në Stamboll dhe në vilë ndryshojnë gjithçka.

E hënë-e premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring