Ribashkimi

Një histori dashurie që bashkon armiqtë e vjetër dhe rihap plagët e dikurshme. Azizi dhe Ferideja janë fëmijët e dy rivalëve të përbetuar, Faikut dhe Tahsinit, të cilët në rini kanë luftuar për zemrën e Syhejlës. Kur zbulon se i biri ka rënë në dashuri me të bijën e Faikut, Tahsini mendon se më në fund tani mund të marrë hak. Azizi është trashëgimtari i vetëm i familjes së pasur, ndërsa Ferideja një vajzë e thjeshtë, e cila ka humbur të ëmën që në moshën tre vjeçare. Hakmarrja apo dashuria, cila do të triumfojë në marrëdhënien e tyre?

E hënë - e premte, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring