Jetë e premtuar

"Jetë e Premtuar" është një histori e mbushur me pasion, përballje, ku ndërthuret jeta e dy femrave, që luftojnë për shpëtimin e fëmijëve të tyre. Një sagë familjare, ngjarjet e së cilës zhvillohen në Sicilinë e viteve '20-të dhe në Amerikën me krizë ekonomike. Histori ringjalljeje dhe jete, varfërie dhe shprese, emigracioni dhe premtimi për një jetë të re, emancipimi dhe lufte për lumturi. Ngjarjet e serialit bazohen në romanin me të njëjtin titull, nën interpretimin e Luiza Ranierit dhe me regji të Tonacit, është histori e së shkuarës që i flet me zemër aktualitetit.

Çdo të enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring