Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Joshje fatale

Një histori dashurie me një çmim të jashtëzakonshëm nga dy njerëz të dëshpëruar në një thriller psikologjik mjaft emocionues. Charles dhe Lucinda, dy të martuar, takohen rastësisht në tren dhe mes tyre lind një shoqëri që shumë shpejt kthehet në diçka më të thellë. Por pasojat e kësaj marrëdhënie kalojnë atë çka ato kishin imagjinuar.

E hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring