Mentja dhe limoni

Vëllai Limoni dhe motra e tij Menta bashkë me miqtë e tyre Lulen, Piperin, Mandarinën dhe të tjerët, do t'ju mësojnë njohuri të reja, duke përjetuar aventura argëtuese. Ata do të eksplorojnë mënyra të reja të të ushqyerit dhe do të jetojnë çdo çast mes lumturisë dhe gëzimit. Ushqimet më të shijshme dhe të shëndetshme, shkenca, historia, arti, sporti, gjeografia dhe shumë më tepër do të mblidhen bashkë me fuqinë e imagjinatës, aventurës dhe argëtimin

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring