Anatomia e dashurisë

Dejvidi punon në një ofiçinë dhe megjithë rezultatet e larta në shkollë, nuk synon të vazhdojë universitetin, ndryshe nga Xhejda që do të studiojë për mjekësi. Dy të rinjtë bien në dashuri marrëzisht me njëri-tjetrin dhe dashuria e tyre sa vjen e bëhet më e fortë, edhe pse prindërit mundohen ti ndajnë. Dejvidi është i vetëdijshëm për të shkuarën e Xhejdës, tragjedinë e saj familjare. Besimi mes të dyve për një çast vihet në dyshim dhe parashtrohet pyetja nëse janë të destinuar për të qenë me njëri-tjetrin deri në përjetësi.

E hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring