Dashuri dhe mëkat

Një betejë e ashpër mes dy grave, ku kryefjalë është pabesia. Seldës nuk ia merrte kurrë mendja se e bija e shoferit të të shoqit, Nesrini, e cila hyri në jetën e saj për të kërkuar strehë, do t’ia uzurponte atë plotësisht. Selda ndihet e poshtëruar, kur i shoqi e tradhton me vajzën të cilën e mirëpritën në shtëpi si të ishte e bija. Selda dhe Kerimi janë martuar që në moshë të re së bashku dhe ajo ka sakrifikuar gjithçka për familjen dhe fëmijët. Kur Nesrini shtie në dorë gjithçka që ajo e mbronte me aq ngulm dhe që e kishte ndërtuar me aq mund, Selda ndien keqardhje për jetën e saj të lënë pas dore për vite me radhë. E megjithatë, nuk ka ndër mend të dorëzohet!

E hënë- e premte, ora:16:00, në


Programacioni sonte në Tring