Aventura Blu

Ajo po përgatitet për dallgët më të rrezikshme të botës. Një pakujdesi dhe në atë blu mund të gjesh vdekjen, por dashuria ka ngjyra të tjera. Tre miq, një pasion, asnje kufi.

E martë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring