Pop Piksi

52 episode të mbushura me magjepsje, humor, krijesa magjike, ndodhi fantastike dhe mini-super heronj, që do t’ju cojne në një botë që nuk e dinit që ekzistonte!

Çdo ditë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring