Kërcim i ndaluar 2

E ndrojtur dhe inteligjente, 18 vjeçarja Katey shkoi nga SHBA ne Havana te Kubes se bashku me prinderit, ne nentor te vitit 1958. Nje dite, teksa shihte kercimin e vertete Kuban, ajo u intrigua edhe nga stili edhe nga kercimtari, Javieri.

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring