Evita

Ky film ka në qendër jetën e Evita Duartes, aktores argjentinase që u martua me presidentin Huan Peron dhe u shndërrua në femrën më të dashur dhe të urryer të vendit të saj. Ndikimi i saj i madh politik dhe veprat e vazhdueshme të bamirësisë ngjallën përbuzje dhe frikë tek klasat ushtarake dhe ato të larta, por edhe dashuri dhe adhurim tek punëtorët dhe njerëzit e thjeshtë.

1 Gusht, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring