Gënjeshtra të pafajshme

Xhun është një vajzë që gjatë një udhëtimi me avion njihet me një djalë, i cili është shumë ndryshe nga të tjerët. Por, gjatë kësaj kohe Roi sulmohet nga disa persona dhe pas shumë përpjekjesh ai arrin të ul avionin. Të gjithë vihen pas këtij çifti të rastësishëm, ndërkohë që Rei agjent i FBI - së përpiqet të mbrojë djalin që shpiku Zefirin, një bateri me energji të pashtershme.

E diel, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring