Fundjavë me të vdekurin 2

Leri dhe Riçardi akuzohen padrejtesisht per mashtrimin e Bernit. Per te pastruar emrin e tyre dhe per te perfituar dicka, ata vihen ne kerkim te thesarit te fshehur te Bernit.

E martë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring