Një kamping i pazakontë

Bob Munro është një baba i stresuar i një familjeje jo të rregullt. Ai merr një rulotë me qira dhe niset me familjen për pushime. Mirëpo ai nuk është shofer shumë i mirë rulotësh dhe has në shumë vështirësi rrugës. Gjithashtu, ai rrezikon të humbë punën nëse nuk shkon në një mbledhje të rëndësishme.

E mërkurë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring