50 puthjet e para

Marrëdhënia më e mirë dhe afatgjatë që doktor Henri ka pasur në jetë ka qenë me pacientët e tij dhe ai është veteriner. Henri nuk do ta kishte menduar kurrë të niste një lidhje dashurie, por e paimagjinueshmja ndodh. Ai takon Lusin. Problemi i vetëm në lidhjen e tyre është truri i Lusit. Ajo ka humbur kujtesën afatshkurtër në një aksident dhe nuk e mban mend Henrin një ditë më pas.

E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring