Aven-tur

Xhesi Eisnberg, një student i sapo diplomuar, i cili ka zbuluar se do ta kalojë verën duke punuar në një park lojërash me një pagë minimale dhe jo duke bërë pushime dhe duke pirë birrë gjermane. Është vera e vitit 1987 dhe Xhejmsi është gati të realizojë ëndrrën e tij për të realizuar një tur në Evropë, por prindërit e tij e lajmërojnë papritur se skanë mundësi të financojnë udhëtimin e tij.

E diel, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring