Ne të dy

Arda dhe Xheren janë dy femijë shumë kuriozë te cilët nuk ndahen nga kopshi i tyre,kanë si qëllim të eksplorojnë dhe të mësojnë gjithçka.Ata bashkë me prindërit do të shetisin, argëtohen ,luajnë dhe do të mësojnë për shkronjat, fjalët, natyrën dhe gjithçka tjetër.Ne serilalin tone më të ri , do të mësojmë shumë gjëra me njëri –tjetrin ,duke kënduar dhe luajtur vetëm ne Tring Tring.

Çdo ditë, ora:19:20, në


Programacioni sonte në Tring