Lepurushi Molang

Molang nje ministerial plot humor i cili na njeh me marrëdhëniet e një lepuri të çuditshëm, të gëzueshëm dhe entuziast dhe një zog i vogël i trembur, i matur dhe emocional. Seria eksploron jetën e përditshme të Molang dhe Piu Piu me ngrohtësi

Çdo ditë, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring