Leonardo

Nje serial i cili na njeh me jetën, adoleshencën dhe shpikjet e Leonardo da Vinçit. Cfarë bëri Leonardo da Vinçi kur ishte fëmijë? Si i kalonte ditët? Si kënaqëj? Dhe si u bë një gjeni?Ai bashkë me miqtë e tij të pandashëm, Xhokonda dhe Lorenco do te na njohe me krijimet e tij.Seriali me i ri dhe me argëtues vjen ne Tring Tring .

Çdo ditë, ora:19:45, në


Programacioni sonte në Tring